<

Провели журналістське розслідування щодо резонансної ДТП за участю депутата від «Слуги народу»: як відреагував Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 2.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
664
/ Коментарі відсутні

У цьому місяці буде пів року з моменту резонансної ДТП за участю народного депутата президентської фракції «Слуги народу» заступника керівника комітету з питань бюджету Олександра Трухіна.

ДТП, яку з самого початку намагались приховати і про яку лише згодом дізналась вся країна. – пише Українська правда.

Минуло 5 місяців і правоохоронні органи й досі не повідомили суспільству, чи був депутат Трухін за кермом автомобіля. Чи був депутат Трухін на підпитку? І хто винуватий у ДТП, на яку викликали сім швидких?

Упродовж п’яти місяців УП намагалася знайти будь-яку інформацію про цю дорожньо-транспортну пригоду, будь-які докази провини або невинуватості “слуги народу” Трухіна.

І знайшли.

Як відреагував Володимир Зеленський?

Президент Володимир Зеленський відреагував на розслідування “Української правди” про приховування причетності народного депутата від “Слуги народу” Олександра Трухіна до ДТП з 6 постраждалими. 

Про це відомо з фейсбук-трансляції спільного брифінгу Зеленського та прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте, – передає Українська правда.

Пряма мова журналістки: “Українська правда вчора оприлюднила відео, де Трухін намагається уникнути від відповідальності за ДТП, намагається зникнути з місця пригоди. Є вже реакція Генерального прокурора, “Слуги народу” ініціюють позачергове засідання (Верховної Ради щодо його виключення зі складу фракції – ред.). Ваша позиція щодо цього цікава”. 

Пряма мова Зеленського: “Я повністю підтримую реакцію Давида Арахамії – особисту реакцію, партії “Слуга народу”. Я думаю, що всі одноголосно, мені здається, підтримають, щоби звільнити пана Трухіна з партії “Слуга народу”.

Це питання справедливості. Незважаючи на те, що депутат ти чи будь-який чиновник, будь-яка людина будь-якої професії – всі повинні бути рівними перед законом. І тому всі повинні відповідати. І всі, повірте мені, точно будуть відповідати за це, незважаючи на те, який це проступок, або це серйозне правопорушення.

По-перше, ти – депутат, ти є прикладом. І тому маєш нести особливу відповідальність. Я очікую саме таку реакцію наших правоохоронців і депутатів партії “Слуга народу”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок