<

Проти Фаріон порушили справу за заклики вбивати росіян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 8.07.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Фаріон звинувачують у підбурюванні вбивати росіян.

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу стосовно підбурювання вбивати російських громадян і екстремізму проти депутата Верховної Ради України VII скликання Ірини Фаріон. Про це повідомляє прес-служба російського відомства в середу, 8-го липня, – пише Корреспондент.

“За версією слідства, 15 жовтня 2014 року на мітингу націоналістичного характеру, що пройшов у Києві, Фаріон (на той момент депутат Верховної Ради, – ред.) привселюдно, зокрема і через залучення ЗМІ, виступила з деструктивними і насильницькими закликами до дій, які передбачають знищення Росії як держави і росіян як групи осіб за національною ознакою”, – зазначено в повідомленні.

https://youtu.be/bPkgMxQzTi8

Щодо таких закликів було проведено комплексну психолого-лінгвістичну судову експертизу, висновки якої “неспростовно підтвердили злочинний характер заяв Фаріон”.

“Відповідно до ч. 3 ст. 12 КК РФ іноземні громадяни, котрі не проживають постійно в Російській Федерації і котрі вчинили злочин поза межами Російської Федерації, підлягають кримінальній відповідальності за Кримінальним кодексом Російської Федерації, якщо злочин було спрямовано проти інтересів Російської Федерації чи громадян Російської Федерації”, – додали в Слідкомі РФ.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер