<

Протягом доби волинські рятувальники ліквідували три пожежі у житловому секторі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:36 | 21.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

21 березня Волинське управління ДСНС тричі виїжджало на гасіння пожеж у житлових секторах. Зокрема, горів житловий будинок у селі Любче Ковельського району, льох у селі Заріка Любешівського району та господарська будівля у селі Голоби Ковельського району.

Про це йдеться на сайті волинських рятувальників.

21 березня о 10:46 надійшло повідомлення, що у селі Любче Ковельського району трапилася пожежа в дерев’яному житловому будинку. На місце виклику прибула чергова варта 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковель та місцеві пожежні команди сіл Доротище та Облапи, силами яких о 11:48 вдалось ліквідували пожежу.

Причина пожежі – встановлюється.

Обідньої пори трапилась пожежа в цегляній господарській будівлі в селі Заріка Любешівського району. На місце події прибули працівники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру, які о 13:50 приборкали вогонь.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час спалювання сухої рослинності гр. Кундік С.І., 1962 року народження. 

О 14:53 надійшло повідомлення про пожежу в селищі Голоби Ковельського району,де виникло загорання в дерев’яній господарській будівлі. На місце події прибули працівники 21-го державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди села Радошин, які о 16:38 погасили загорання.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок