<

Проросійські храми більше не мають будуватися на нашій землі, а УПЦ МП не варто запрошувати на офіційні заходи, – Бокоч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 15.09.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
986
/ 1 коментар

15-го вересня під час засідання сесії обласної ради, коли депутати обговорювали проєкт про звернення до центральних органів влади щодо заборони на території України УПЦ МП, слово взяв депутат Андрій Бокоч.

Він відзначив, що має три зауваження на цю тему і попросив раду та обласну адміністрацію звернути на це увагу.

Адже дуже часто районні військові цивільні адміністрації втручаються і не дають прихожанам перереєструвати церкви з УПЦ МП в ПЦУ, навіть якщо надано всі документи.

«Такі випадки є і вони непоодиночні. Районні ВЦА відтягують час і не дають відповідей. А прихожани, які зробили своє волевиявлення мусять чекати», – сказав Бокоч.

Читайте також: Володимирська ВЦА зриває процес переходу Бортнівської парафії до ПЦУ

Депутат закликав територіальні громади Волині не давати землі під будівництво храмів УПЦ МП, адже множиться кількість проросійських храмів на українській землі.   

Також Бокоч запропонував раді надіслати листи з рекомендаціями головам територіальних громад, аби вони не запрошували московський патріархат на офіційні заходи громад.

«Представникам російської церкви не місце на заходах, де славлять українських героїв та захисників», – прокоментував Бокоч свою позицію БУГу.  

Нагадаємо:




один коментар
  1. Українським релігійнм фанатам ,ще мало жертв ,щоб і надалі прославляти фашиствуючу московську церкву ,люди отямтеся ,чи ви так і залишитесь совковим бидлом повзаючим на колінах перед кацапськими попами ,невже ви думаєте ,що Богу потрібні такі раби ,якими ви являєтесь ,ви погано читали Біблію ,де народ Ізраїлю здобував свободу і як їм допомагав Творець .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер