<

Пропонував тисячу доларів хабаря: в Устилузі затримали чоловіка, який хотів виїхати з України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 16.03.2023 / Новини / , , /
Перегляди
1421
/ Коментарі відсутні

16-го березня в пункті пропуску «Устилуг» затримали 42-річного чоловіка, який хотів за тисячу доларів виїхати з України.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Правопорушника викрили співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки Волинського прикордонного загону спільно зі слідчими слідчого відділу поліції та управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

Про неправомірні наміри 42-річного чоловіка правоохоронці дізналися заздалегідь. І коли той прибув на паспортний контроль та, не маючи законних підстав для виїзду з України, спробував домовитися з інспектором про безперешкодний пропуск, був затриманий. За сприяння у незаконному перетині українсько-польського кордону українець давав прикордоннику тисячу доларів хабаря.

Фігуранту кримінального провадження повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Заходи проводились за процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа