<

Пропагандиста з Києва, якого викрили на Волині, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:42 | 18.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
718
/ коментарі 2

Киянина, якого прихистили чоловічому монастирі Володимир-Волинської єпархії УПЦ в селі Світязь і який агітував за «русскій мір» на Волині, взяли під варту.

Спочатку суд першої інстанції обрав для проросійського пропагандиста домашній арешт, йдеться у сюжеті Аверсу. Проте Волинський апеляційний суд скасував попередньо обраний запобіжний захід.

В апеляційному суді постановили на час слідства тримати проросійського агітатора за гратами. Киянин переїхав на Волинь після 24-го лютого. Сім’ю вивіз до Польщі, а сам залишився у прикордонному районі.

Як інформує Волинський апеляційний суд, взяли під варту громадянина Ж., який підозрюється в умисних діяннях, які виразились у розповсюдженні матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни та поваленні конституційного ладу, а також у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування та визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України (ч.2 ст. 109, ч.2 ст.436-2 КК України).

Ухвалою апеляційного суду скасовано попередньо обраний запобіжний захід місцевого суду щодо Ж. у вигляді домашнього арешту.

«Три ракеты по Львову…. Смерть нацыстам рашистам», «русские победят фашистов в Украине, и остануться нормальне украинцы без ненависти к россии» – такого роду та змісту відео з коментарями публікував на своєму ютуб-каналі підозрюваний колаборант Ж., мешканець м. Києва, якого на початку війни, тимчасово, як біженця, прихистили в одному з монастирів Української православної церкви.




коментарів: 2
  1. Прихистили у монастирі МП ,а не Української церкви ,там розміщені такі самі прихильники рускага мира .

  2. Таких любителів переглянути руssкого міра під конвоєм копати окопи, щоб наші хлопці трохи відпочити. І нехай любить свій мір.
    А то просидить в тюрмі і горя не побачить… А наші “нацисти” відпочинуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер