<

Прокурор, який в авто з сімома дівчатами потрапив в ДТП у Луцьку, прикривається братом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 22.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прокурор, який напідпитку на авто з сімома дівчатами збив огородження газової труби у Луцьку і покинув місце ДТП, натомість вмовивши свого брата сісти за кермо. Ймовірно, такі дії посадовець вчинив, аби через правопорушення не позбутися високої посади.

Про це під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Олександр Волинець, – пишуть Волинські новини.

Так, депутати Луцької міської ради звернулися до Генеральної прокуратури із проханням перевірити факт причетності прокурора Гуцуляка П.Ю. до ДТП, а також не дозволити «зам’яти» справу.

«Це звернення до Генеральної прокуратури – дати правову оцінку діям прокурора, який в ніч з 20 на 21 липня скоїв ДТП і втік з місця події. При цьому в автомобілі було семеро жінок», – пояснив обранець громади.

«Як відомо з обставин справи, на місці ДТП був цей прокурор. Поки приїхала поліція, він втік, а за кермо сів його брат. Добре, що він посадив у п’ятимісний автомобіль 7 дівчат, і при цьому ніхто не постраждав. Могло б все закінчитись більш трагічно. Тому дуже важливо, аби цю справу на контроль взяли вищі інстанції», – підтримав колегу депутат Ігор Поліщук.

Так, луцькі обранці громади ініціативу щодо колективного звернення до Генеральної прокуратури від імені всіх депутатів обласного центру підтримали.

Нагадаємо, ДТП за участю прокурора сталася у ніч на 20 липня на вулиці Глушець в Луцьку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок