<

Волинські працівники поліції приховували тяжкі злочини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 5.11.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Під час перевірки прокурори Волинської області з’ясували, що поліцейські, проігнорувавши вимоги Кримінального процесуального кодексу України, не внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за двома поданими громадянами заявами про вчинені тяжкі злочини проти власності.

Про це йдеться на сайті прокуратури Волинської області.

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у розслідуваному слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, що поширює свою діяльність на Волинську область, провадженні про приховування тяжких злочинів працівниками одного із районних відділів поліції Головного управління Національної поліції в області.

Нині кримінальні провадження про вчинення цих правопорушень розпочаті прокурорами.

Діям поліцейських буде надано оцінку у ході досудового розслідування за фактами приховування злочинів.

Згідно із санкцією ч.1 ст. 396 Кримінального кодексу України заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого злочину карається арештом на строк до трьох місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

“Прокуратура області звертається до волинян із проханням повідомляти про факти не внесення працівниками поліції відомостей про вчинення злочинів до Єдиного реєстру досудових розслідувань чи будь-які інші дії правоохоронців, спрямовані на приховування злочинів, за телефоном (0332)72-22-22”, – йдеться у повідомленні.

За фактами буде проведено перевірку й, за необхідності, вживатимуться передбачені Законом заходи реагування.




коментарів: 4
  1. Недаром їх називають мусором ,поміняли назву ,а самі залишились такими ж хабарниками .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер