<

Проїзд в маршрутках Володимира-Волинського з 12 березня вартує 2,50 грн.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:02 | 12.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Відсьогодні проїзд у міських маршрутках Володимира-Волинського здорожчав на 50 копійок. Відтак, за проїзд в одну сторону дорослий платить 2,50 грн., школярів же, на щастя інфляція поки що оминула – вони і далі платять 1 гривню.

Нагадаємо, зовсім недавно перевізники Володимира-Волинського самовільно підняли ціну на проїзд у маршрутках до 3 грн. з дорослого та 1,50 з учнів шкіл. Однак, міський голова Петро Саганюк швидко “витверезив” міських підприємців та пояснив, що такі дії не законні.

Тому 10 березня у місті пройшли громадські слухання, де і було вирішено підняти вартість проїзду до 2,50 грн. і тільки для дорослих. Ціна поїздки у село Зимне вартує 3 гривні, а в села Шистів, Горичів, Фалемичі – 3,25 грн. Відповідний дозвіл Володимир-Волинській на ці ціни має і від Антимонопольного комітету.

А ось у Нововолинську міський голова та перевізники виявилися “твердолобішими” і вперто продовжують порушувати закон і возити містян по 3 грн., а школярів по 2 грн. Нагадаємо, що редакція “БУГу” звернулася з офіційним листом у Волинське обласне територіального відділення Антимонопольного комітету України про розслідування даної справи. На це ми отримали відповідь, що ця ситуація буде перевірятися.

У п’ятницю, 6 лютого підприємці відвідали міську раду Нововолинська і “порішили” на тому, що їздитимуть по 3 гривні до тих пір, доки не вийде відповідний регуляторний акт на  іншу ціну проїзду. Тобто, законна підстававартості проїзду у Нововолинську – це важке життя в країні і “а гляньте по чому соляра”.

Дивною лишається бездіяльність правоохоронних органів і прокуратури – під їхнім носом порушують закон про господарську діяльність, а у відповідь – тиша. Напевне, через те, що прокурори в маршрутках не їздять.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок