<

Програма 30% витрат на утеплення осель українців повинна працювати, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 15.07.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У нинішніх умовах підвищення тарифів рішення уряду про призупинення програми компенсування 30% витрат на утеплення будинків та квартир може призвести до втрати будь-якої довіри до влади, – вважає народний депутат Ігор Гузь. Саме цій темі був присвячений брифінг парламентаря сьогодні у стінах Верховної Ради.

Кабмін тимчасово призупинив реалізацію програми з відшкодування 30% витрат на матеріали для підвищення енергоефективності квартир та приватних будинків – «через неочікувано високий попит з боку населення, задоволення якого потребує додаткових видатків з бюджету».

Ігор Гузь звертається з проханням до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та профільних урядовців знайти шляхи відновлення програми. «Цією програмою користувалися люди, і через те, що надто багато заявок, програму призупинили. Це – зло, це – «великий мінус». Я думаю, що люди планували до опалювального сезону таки нею скористатися», – відзначив Ігор Гузь.

«Я прошу Володимира Гройсмана та тих урядовців, які відповідають за цю сферу, все-таки при перерозподілі коштів знайти фінансову можливість для відновлення програми. Неприпустимо зупиняти дію цієї програми… Я вважаю, це рішення є помилковим. Потрібно віднайти кошти та дозволити людям зробити свої оселі теплішими», – заявив народний депутат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер