<

Проект рішення про вибори в Луцьку не поставили до порядку денного Верховної Ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 14.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Виборів міського голови Луцька які були заплановані на 24 вересня цього року не відбудуться.

“Виборів міського голови які було заплановано провести 24 вересня цього року чекати не варто. Парламент успішно завалив це питання у вівторок, а сьогодні проект рішення банально не поставили до порядку денного. Реальність з огляду на всі ці політичні гойдалки у місті дуже сумна: вибори відбудуться вже у 2018 році.

За моєю інформацією це позиція Адміністрації Президента, адже у вівторок голосів не додало БПП та група “Воля народу” неформальними очільниками якої є вихідці з Волині.

І кандидата не узгодили і структури недорозбудували і медіа ще не всі прикупили. Все як бачите банально, думка громади ні до чого.

Тому вся ця комедія у Луцьку буде продовжуватися, ніхто не буде займатися розвитком, перспективами, інвестиціями, а тільки дрібними і нікому не потрібними шоу, звинуваченнями та щоденними поливаннями один одного брудом у ЗМІ.

Так і живемо…

p.s. Пробував у вівторок переконати колег підтримати рішення, але на жаль не допомогло, забракло всього вісім голосів.”, – Написав на своїй сторінці нардеп Ігор Гузь.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/1992907404068348/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер