<

Продовжує залишатися ускладненим рух через низку пунктів пропуску на державному кордоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 26.11.2018 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Станом на ранок 26-го листопада заблокований рух на пунктах пропуску «Устилуг», «Рава-Руська», «Ягодин», «Малий Березний», «Шегині», «Краківець», «Солотвино», «Угринів», «Грушів», «Смільниця», «Доманове». Найбільш гостро ситуація стосується кордону з Польщею.

Державна прикордонна служба повідомляє, що власники автомобілів з іноземною реєстрацією продовжують частково або повністю блокувати рух дорогами, що ведуть до пунктів пропуску.

Аби не допустити жодних провокацій безпосередньо на державному кордоні Держприкордонслужба посилила заходи безпеки, в готовності до дій продовжують перебувати додаткові сили. Створено ситуативні групи, відбувається постійний обмін інформацією між взаємодіючими органами. Про ускладнений рух поінформовано суміжні сторони для завчасного інформування подорожуючих.

У місцях скупчення учасників акцій для забезпечення публічної безпеки та недопущення провокацій перебувають співробітники Нацполіції, працює поліція діалогу.

За ініціативою МВС для врегулювання законодавчих норм та розблокування руху на пунктах пропуску створено робочу групу. До неї увійшли перший заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, глава Національної поліції Сергій Князєв, Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал, начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, в.о. Голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов. Перше засідання має відбутися сьогодні, 26-го листопада.

Державна прикордонна служба України звертається до всіх подорожуючих громадян та учасників міжнародного руху врахувати цю інформацію під час вибору маршруту подорожі.

Нагадаємо, 24-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» стався справжній транспортний колапс. Міст через річку Буг заблоковано з української сторони. Рух на митному пропуску “Ягодин” також заблокований. 

З опівночі 25-го листопада зі вступом у силу законів щодо “євроблях” почали діяти нові правила в’їзду на автомобілях на іноземній реєстрації.

На “Ягодині” та “Устилузі”  розпочалися протестні акції та тривають досі. Заблокували люди і рух на пунктах пропуску, «Рава-Руська», «Шегині», «Угринів», «Краківець» на українсько-польському кордоні та «Малий Березний» та «Солотвино».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер