<

Пробне ЗНО-2020 дозволять пройти дистанційно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 13.06.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Випускників просять 15-го та 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, а скласти тести в дома.

Це пов’язано із постановою КМУ від 12-го червня у якій, фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти, – повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Так, учасникам пропонують пройти тестування вдома:

15-го червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

Виконати завдання тестового зошита.

До 19-го червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Отримати свій результат за тестування.

17-го червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.

До 19-го червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом варто дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15-го червня до 18:00 19-го червня.

“Нагадуємо, що експерти Українського центру оцінювання освіти за підтримки ГС «Освіторія», МФ «Відродження» детально розберуть кожне завдання 4-х надпопулярних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі запитання тестів з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році.

Ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів ви зможете отримати в своїх особистих кабінетах учасників.

Ознайомитися з процедурою проведення пробного ЗНО ви можете за посиланням. Ми також підготуємо додаткові інформаційні матеріали, щодо особливостей поводження на пунктах тестувань в умовах карантинних обмежень”, – повідомляють в УЦОЯО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця