<

Проблему єврономерів мають рішати фіскали, – Аваков

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:42 | 17.11.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Питання ввезення в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією вимагає негайного врегулювання і пошуку компромісного рішення.

Це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляється на офіційному сайті МВС.

“Вирішувати його треба не в бік жорсткої фіскальної ситуації, але і не в бік завозьте весь непотріб, який є. Коли фіскали тиснуть з одного боку, а виборець, громадськість, люди, активісти тиснуть з іншого боку, тоді ми знайдемо баланс. А просто один одного знищувати – це неправильно”, – заявив Аваков.

За його словами, коли автомобіль в’їжджає в країну тимчасово, то не реєструється в базі даних, але коли люди ввозять авто в Україну і не реєструють, то це питання має вирішувати ДФС, запропонувавши відповідні механізми врегулювання проблеми.

“Якщо ти іноземець і заїхав в країну, проїжджаючи з Магадана в Лондон і їдеш всього шість годин, то тебе не реєструють в постійній базі. Ти просто транзитний. А якщо ти вдаєш, що ти їдеш, умовно, з Магадана в Кострому через Україну і перебуваєш тут шість або вісім місяців, а потім приїжджаєш і блокуєш дороги перед Верховною Радою. Як забезпечити цей процес – це питання фіскальної служби, яка повинна запропонувати відповідні механізми”, – сказав міністр.

Аваков також додав, що в країні, яка воює, обов’язково треба зупиняти і перевіряти автомобілі на іноземних номерах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер