<

«Про затвердження тарифів на транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Аванті-Девелопмент» виявилось найгарячішим питанням районної сесії в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:34 | 25.12.2014 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Чергова 34 сесія Іваничівської районної ради розпочалася  із хвилини мовчання за загиблими земляками у зоні АТО. На засіданні депутати  розглянули понад 20 питань.  

Найбільш дискусійним виявилось питання «Про затвердження тарифів на транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Аванті-Девелопмент». Депутатів цікавило багато питань щодо виробництва, транспортування і постачання теплової енергії. Саме у нашому Іваничівському районі три котельні у селищі Іваничі переведено на твердопаливні, які для опалення використовують енергетичну лозу, що росте у нашому районі.  Після бурхливого обговорення та виступу безпосередніх споживачів: центральної районної лікарні та відділу освіти РДА, депутати прийняли рішення встановити ТОВ «Аванті-Девелопмент» з 01.01.2015 року до закінчення опалювального сезону 2014-2015 року тариф на постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ та організацій селища Іваничі в розмірі 15,04 грн за 1 Гкал (без ПДВ). Також спірним було питання щодо прийняття   звернення до начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області А.Г. Посполітака. Депутатів обурює той факт, що вони вже неодноразово звертаються до  начальника служби автомобільних доріг, щодо ситуації по вул. 8 Березня, що у селищі Іваничі, але приходять у відповідь одні відписки. Але як результат – звернення прийняли. Засумнівалися депутати і у ефективному використанні 35 тисяч грн., що надійшли з обласного бюджету на потреби військових. До слова попросився місцевий волонтер Петро Нагайовський, який повідомив, що у листі, який надійшов від командира військової частини А 1008 ціни на шапки-фески камуфляжі високі, можна придбати значно дешевше. Тому було внесено пропозицію придбати для потреб військової частини три метеостанції за 35 тисяч гривень. Таку пропозицію депутати підтримали одноголосно.   Із свого фонду депутати виділили матеріальну допомогу у сумі 11 тисяч грн. на звернення жителів району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок