<

Президент закликав силовиків до рішучих дій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 4.01.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Президент доручив активізувати зусилля зі звільнення полонених військових, а також посилити контроль на пунктах пропуску.

Президент України Петро Порошенко провів нараду з силовиками за участю секретаря РНБО Олександра Турчинова, в ході якої приділив увагу аналізу ситуації в зоні АТО та виконанню мінських домовленостей, – пише Корреспондент

Як повідомляє в неділю прес-служба глави держави, також були підняті питання дотримання режиму припинення вогню, рівня матеріально-технічного забезпечення військ і стану виконання рішень РНБО з пропускного режиму.

“Активізація терористів і їхні спроби провокувати Збройні сили України вимагають наших рішучих дій”, – зазначив Порошенко.

Президент доручив активізувати зусилля зі звільнення українських полонених військових.

“Завдяки розвідці і СБУ ми володіємо інформацією про місцезнаходження і кількість наших військових, які зараз перебувають під арештом незаконних збройних формувань. Ми повинні зробити все для їх якнайшвидшого звільнення”, – підкреслив Порошенко.

Він також доручив СБУ посилити контроль на пропускних пунктах задля недопущення контрабанди.

У свою чергу Турчинов доповів про ситуацію на сході країни і повідомив про те, що “для проведення комплексних антитерористичних заходів перетин через лінію розмежування у зоні АТО буде обмежено до 7 транспортних коридорів, а всі інші шляхи будуть перекриті”.

У нараді взяли участь міністр оборони України, начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко, начальник Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, радник президента України, представник волонтерських організацій Юрій Бірюков, керівник Антитерористичного центру Василь Грицак.




коментарів: 3
  1. НАРОД ЯКИЙ САМ ОДЯГАЄ,ОЗБРОЮЄ СВОЮ АРМІЮ ВАРТУЄ БІЛЬШОГО…..А НІЖ СЛУХАТИ ПРО ЯКІСЬ РІШУЧІ ДІЇ В КОНТЕКСТІ МИРНИХ!!!!!!!!! ДОМОВЛЕНОСТЕЙ.Це якась маячня на кшалт того,дійте рішуче…але при цьому на своїй же землі,не стріляйте у відповідь,бо все те що робиться зі сторони терористів-то є провокації,а якщо ти добровольцю!!!!будеш чинити опір,неслухатись зрадницьких наказів: НЕ СТРІЛЯТИ У ВІДПОВІДЬ!!!! ми(влада жидо-масонів)тебе зробимо злочинцем,або дезиртиром і вуйко прокурор відміряє ступінь твоєї винуватости,але коли ти (воїне)потрапиш у полон,то згодом може??? тебе обміняємо–це в кращому випадку, в худшому натовп плащущих прокриче:ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!!– але все тобі буде (герою)пофігу.так само як і тому,хто дав наказ діяти рішуче…..

  2. Шановний приятелю! Можливо, Ви забули про військові стратегічні ходи ” не силою, а розумом” Кінець – всьому вінець. Побачимо!

    • ….Волноваха…Іловайськ, а ще скільки прихованих так званних котлів,де гинуть добровольці.ЦЕ РОЗУМНО????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок