<

Президент виступить 21 січня з доповіддю на економічному форумі в Давосі.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 20.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Президент України Петро Порошенко виступить з доповіддю “Майбутнє України” на Всесвітньому економічному форумі в Давосі 21 січня.

Там він проведе низку зустрічей з всесвітньовідомими економістами, політиками та підприємцями, з якими обговорить ситуацію в Україні, – повідомляє прес-служба глави держави

Серед першочергових питань: подолання економічної кризи, залучення інвестицій і зовнішньополітична ситуація.

Зокрема, Порошенко має намір зустрінеться з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, прем’єр-міністром Китайської Народної Республіки Лі Кецян, директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, генеральним секретарем Організації економічного співробітництва та розвитку Хосе Анхелем Гурріа, з яким обговорюватимуться спільні проекти щодо боротьби з корупцією.

Крім керівників держав Президент зустрінеться з низкою керівників приватних фондів і корпорацій, які мають намір інвестувати власні кошти в українську економіку.

Заступник глави АП Дмитро Шимків повідомив, що на форумі в Давосі також відбудеться додаткова спеціальна сесія, присвячена вирішенню проблем та економічних наслідків конфлікту в Україні.

За словами Шимківа, на додатковій сесії представники великого бізнесу та органів влади України, Росії та світових держав обговорять вирішення проблем та економічних наслідків конфліктів, які відбуваються в Україні.

Він зазначив, що вперше в історії у Президента України буде велика сесія, на якій він представлятиме майбутнє України.

“Це частина офіційної програми форуму. Це важлива знакова подія для України, для висвітлення позиції України у світі щодо питань безпеки Європи, реформування країни, економічної стабільності України”, – зазначив він.




коментарів: 3
  1. ..з доповіддю на тему: НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ НАЗВИ ШОКОЛАД ДЛЯ СУБСТАНЦІЙ КОРИЧНЕВОГО КОЛЬОРУ БЕЗ ЗВЕРТАННЯ УВАГИ НА ЗАПАХ…

  2. Наш сонцесяйний улюбленець-антиукраїнець,а за кумедним збігом обставин-президент,давши словесну відповідь мутатору на коференції на образу англійською мовою,але невідкривши те,що х..ло хоче впарити Донбас Україні.Завтра всі ЗМІ України будуть видавати цю “гру” за перемогу,де за логікою часу ця територія буде віддана у власність ахмєток і хамів.Потім яремка і мусарня розпочнуть “ліпити” справи проти добровольців,видушуючи народ злиднями,скорочуючи!!!!! терміни обов”язкового навчання в школах,ліцеях,гімназіях з метою зробити з українців худобу.Не файний виступ на форумі в Давосі–в нас проблема в імпотентно-мародерському уряді і в самому тобі президенте,адже в країні ллється кров,а ти ховаєшся за лаштунками робочих візитів за кордон з набором патерналістських фраз з найвищого бугра,де українські нагальні проблеми міряєш швейцарською лінійкою,тому що стан нації на даний момент вельми схожий на зацікавлено-спостережливо-коматозний.Лукавство бути за мир і любити УКРАЇНУ– граючи на цимбалах(гуслях) ліліпутіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер