<

Президент відзначив доньку загиблого воїна 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 13.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
2767
/ Коментарі відсутні

У День молоді Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою взяли участь у церемонії відзначення учасників акції «Діти-рятувальники – герої війни».

Про це повідомили у пресслужбі Офісу Президента України.

Подібна акція відбувається вперше. Її учасники – юні українці, які здійснили подвиг рятівника в час повномасштабного російського вторгнення. Церемонія відбулася в Білій залі Героїв України в Маріїнському палаці в Києві.

Володимир Зеленський подякував рідним дітей, які виховали їх сміливими та відповідальними громадянами. Президент наголосив, що сьогоднішня церемонія відбувається в залі, де нагороджують і вшановують пам’ять Героїв України.

Глава держави подякував юним українцям за їхню мужність і стійкість.

«Ми можемо пишатися вами, а значить, в України є майбутнє, яким ми можемо пишатися вже сьогодні. Вітаю всіх вас. Ви – молодці, вам аплодує наша держава. Дякую за кожне збережене вами життя!» – сказав Володимир Зеленський.

Лауреатом стала й семирічна Іринка Васильєва з Рівного.

Батько дівчинки – Олександр Васильєв – служив у 14-й механізованій бригаді Збройних сил України й загинув під час виконання службового завдання 27-го березня в селі Благодатне Миколаївської області. Іринка втратила на війні й свого дядька. 

Попри це, вона твердо вирішила продовжити справу тата й захищати Україну. Дівчинка виготовляє віночки і встигла зібрати понад 7 тис. євро. За ці кошти вже придбали два тепловізори та дві автівки, які будуть відправлені на фронт. Нині тривають пошуки третього автомобіля.

Нагадаємо: 6-річна донька загиблого офіцера 14 бригади збирає гроші на авто для ЗСУ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер