<

Президент відреагує на петицію щодо вільного володіння вогнепальною зброєю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 5.09.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Президент Петро Порошенко відреагує на петицію щодо вільного володіння українцями вогнепальною зброєю упродовж 10 робочих днів.

Відповідно до закону України, протягом 10 днів буде оприлюднено позицію”, – сказав він та зазначив, що відповідна петиція попри те, що вона набрала необхідну кількість голосів, не означає автоматичного впровадження в життя. За словами Шимківа, наразі відбувається підготовка пропозицій до відповіді президента – ТСН

Нагадаємо, що станом на 4 вересня петиція про вільне володіння зброєю, ініційована очільником Асоціації власників зброї Георгієм Учайкіним, зібрала 25 тисяч підписів і була подана на розгляд АП. “Доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту: “Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров’я, житла та власності, життя і здоров’я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України”, – йдеться у відповідній петиції.




один коментар
  1. Ну, що ж. Не тільки її мати можновладцям, а й нам – простим і сірим. Для захисту свого життя, майна та гідності від злочинних посягань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця