<

Президент Туреччини хоче разом з Росією виробляти ракети С-400

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:17 | 16.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Постачання російських ЗРК С-400 до Туреччини завершиться у квітні 2020 року, в планах – спільне виробництво систем із Росією.

Про це президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив у понеділок, виступаючи в Анкарі з нагоди Дня демократії та національної єдності, – інформує Укрінформ.

«Ми здійснюємо кроки для просування нашої країни вперед. Ми почали отримувати наші С-400. Нам заявляли, що закупка неможлива, що розміщення неможливе, що саме придбання не може бути правильним, а сьогодні прибув уже восьмий літак та почалося його розвантаження. Сподіваємося, що у квітні 2020 року процес завершиться, і ми станемо однією з небагатьох країн світу з власними системами ППО», – заявив Ердоган.

Він також сказав, що співробітництво з РФ продовжуватиметься, і його метою є спільне виробництво.

Як повідомлялося, в понеділок до Анкари прибув уже 8-й літак з РФ із компонентами С-400.

Загалом постачання компонентів ЗРК С-400 почалося 12 липня. Підписання Туреччиною угоди з РФ щодо постачання ЗРК С-400 та початок постачання критикують на Заході, неодноразово погрожуючи введенням санкцій, зокрема з боку США.

Американські ЗМІ пишуть, що Білий дім уже цього тижня може запровадити пакет санкцій проти Туреччини. При цьому в Анкарі висловлюють упевненість, що санкції з боку США не будуть введені.




коментарів: 5
  1. За гроші, які платить Турція(до речі, член НАТО), мацкалі навіть сосати готові. Тобто, при війні, НАТО навіть воювати не буде, а просто купить мацкаликів.

    • ото дурні в цій нате ! підкажи їм, може вони тобі долярів відсиплять, багатієм станеш !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок