<

Президент Польщі Анджей Дуда написав листа українцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 22.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Анджей Дуда нагадав, що Польща і Україна мають досвід іноземного вторгнення на свої території.

Україна і Польща можуть спільно побудувати успішне майбутнє на основі поваги і почуття солідарності. Про це президент Польщі Дуда написав у листі, який зачитали в Житомирі з нагоди відкриття меморіальної дошки Леху Качинському, передає  Корреспондент з посиланням на видання Niezalezna

Польський президент висловив вдячність, що українська влада і жителі Житомира зберігають пам’ять про Леха Качинського – “великого друга України”.

За словами Дуди, Лех Качинський вважав відносини з Україною важливим елементом формування європейської солідарності і регіонального співробітництва, і тому “постійно прагнув побудувати простір свободи, безпеки та процвітання народів Центральної та Східної Європи, в якому важливу роль відіграють і наші країни”. Президент Польщі зазначив, що цей меседж не втрачає своєї актуальності.

“Польща й Україна можуть спільно побудувати успішне майбутнє, засноване на повазі і почутті солідарності”, – написав Дуда.

Він також додав, що Польща й Україна мають однаково високе ставлення до суверенітету своєї країни, тому що вони обидві мають досвід іноземного вторгнення на свої території.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок