<

Президент нагородив славетних волинських танкістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 5.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Напередодні Дня захисника України голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до Президента України Петра Порошенка із поданням про нагородження державними нагородами України.

У документі від 5 жовтня 2015 року № 6480/22/2-15 з-поміж імен волинян, гідних отримати такі високі нагороди, – Микола Тишик та екіпаж його танка: Андрій Мудрик та Олександр Пугач, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Варто наголосити, що керівництво області волинських танкістів, знаних не лише на території області, позаяк проявили неабияку мужність у гарячих точках Сходу, прохало відзначити державними нагородами й раніше. У підтримку листа-клопотання з Міністерства оборони України облдержадміністрація ще навесні, 23 квітня 2015-го, зверталася до керівництва держави з проханням гідно відзначити славетний екіпаж.

Нині ж нагороди знайшли героїв. 3 листопада цього року Глава держави підписав указ про відзначення нагородами 210 військовослужбовців та співробітників Міністерства внутрішніх справ, які брали участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції. Серед нагороджених орденом «За мужність» ІІІ ступеня – солдати запасу Андрій Мудрик та Олександр Пугач, а також молодший сержант запасу Микола Тишик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер