<

Прес-конференція кандидата на мера Нововолинська відбулася на териконі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:19 | 8.10.2015 / Новини / /
Перегляди
7
/ коментарів 35

8-го жовтня на териконі, біля колишньої шахти №4, відбулася прес-конференція кандидата на посаду міського голови Нововолинська – Андрія Кравченка

Наймолодший, у Волинській області, кандидат у мери Кравченко розповів журналістам про свою програму, а також звернувся до теперішнього мера Нововолинська Віктора Сапожнікова.

Деталі прес-конференції дивіться на відео.




коментарів: 35
  1. Кандидату респект! Хоча б небанально і неванільно проводить свою передвиборчу програму! Набридли оці дядечки у вишиванках і псевдопатріоти перед виборами із захмарними обіцянками, що “все буде добре”! А тільки доберуться до “корита”, то деребанять все, що не лень!!! Дорогу молодим)

  2. Ну, те що це все небанально – погодуджуюсь, але, який толк від отакого мера? Він має навички організації роботи, управління, він знає проблемні галузі у місті, розуміє, куди , в першу чергу, розподілити бюджетні кошти?? ні, не має. Молодий, це да, але тут потрібен досвід…от попрацює років, хоча б, 5 в управлінській галузі, тоді можна шось говорити

  3. Брєд…брєд… Брєт….оце кандидат? Іди краще танцюй, ще такоіі бездарності небачіла!! Аж стидно …. Що такі ” балатуються” в мери міста. люди просніться!

  4. Хлопче, ти б посоромився паплюжити ім”я ще діючого на сьогодні мера міста,тобі до нього надто далеко, свою першу каденцію він не з такої “клоунади” починав, довідково- зверни увагу на помилки, які допущені в твоєму ролику.Клоун.

  5. Усім дякую за підтримку, а ім*я діючого мера, абсолютно не паплюжив. Очі розкрий)

  6. Андрюха мій голос, твій! ЦЕЛКА-і Сапожніков у твоїй команді це класика жанру і кайф для виборців. І трохи не забув, дівчина в кадрі також повинна бути в команді, вона файна цікса та повинна очолити місцеву міліцію – нарікам капець!

  7. Ні, це не я клоун, а Ви – пані “БУГіня”, а в дійсності – Андрій Кравченко.

  8. це не програма, а клоунада….за такого хіба що тільки алкоголіки і будуть голосувати бо перспектива талонів на бухло аж надто для них приваблива. Може я чогось не розумію, але як за допомогою алкоголізму в тому числі і молоді ми покращимо демографічну ситуацію міста? понароджуємо дебілів, які не будуть в стані про себе подбати не те що продовжити рід? не треба нам мерів з такими програмами….

  9. і,доречі, навіщо було сунути у відео оту дівчину??? що небудь, справді. ще якби танцювала гарно, то ладно, а так…ні майстерності ні зовнішності. жесть

  10. Даному кандидату потрібно балатуватись в ток-шоу Україна має талант, там таких вистачає талантів)))

  11. Максім Всєгдамолодой відпочиває… Люди добрі, ви хоч розумієте, на яку посаду вибираєте із кандидатів? Кандидати, а ви,- на яку претендуєте? Певний контингент голоси віддасть. Перші кроки в політичній кар’єрі є. Але управління містом потребує фахівця, що має досвід не лише у менеджменті (хай навіть в танцях)… Досвід приходить з часом і відповідальністю. Почніть із депутата місцевої ради, там ви зможете краще взнати роботу управління містом, стійкість до спокус, збільшиться електорат… Ідеї, що озвучені в ролику чесних журналістів і кандидата – нереальні (хоча вони лише ідеї, таке реалізувати неможливо, а голоси за це віддадуть вам не задумуючись, а так -“по-пріколу”,”за целКу”). Хоч дівчина розважила… Успіху вам і досвіду.

  12. шок просто шок…наскільки потрібно не поважати самого себе, щоб зняти таке відео…сором тим хто проголосує за цього “кандидата”

  13. Андрюха- все просто круто! Ти подивись як роздратував кобло зомбо-ботів старих і протухших кандидатів. Тебе реально здивує скільки виборців, які проголосують саме за твою кандидатуру. Ти все правильно робиш і табори конкурентів, це все чудово розуміють. Вперед тільки Вперед і не зупинятись! Успіхів!

  14. Гляньте статистику переглядів на ютьюбі – прямі ефіри з народним депутатом дивились менше.
    Кравченко реально рулить!
    Вперед!

  15. Андрій чому ти тільки алкашам талони обіцяєш? Чому не подбав про проституток? Їх набагато більше, адже у цій галузі різні напрямки: політична, фізична і ще хз яка…А це реально купа лохторату. Переглянь програму поки не пізно.
    І дівку ти вибрав гарну, ну, чому, чому ти її одягнену на терикон випустив? Нє, то не робота…мало досвіду,чувак, це ж технологія, без неї “ковбаси” не зробиш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер