<

Прем’єр-міністр анонсував нові соцстандарти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 22.11.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 2

ВВП України у 2016 році підвищиться на два відсотки, соцстандарти будуть підвищені, а також українців чекають дуже важливі реформи.

Таку заяву прем’єр-міністр зробив під час інтерв’ю на одному з українських телеканалів, – передає Вusinessua.

За його словами, на наступний рік заплановано дві важливі і значущі реформи. В інтерв’ю Яценюк зазначив, що уряд очікує економічного зростання у наступному році. Як вважає прем’єр, ВВП України зросте на два відсотки, і таке зростання буде сприяти збільшення соцстандартів. За словами українського прем’єра, зараз уряд поки не може сказати, як будуть підвищені соціальні стандарти, проте зараз можна з упевненістю сказати, що це відбудеться. Крім того, Яценюк запланував реформувати систему охорони здоров’я і систему середньої освіти в Україні. До кінця поточного року проекти дуже важливих реформ будуть внесені на розгляд у Верховну Раду.

Депутати повинні прийняти їх разом з держбюджетом на наступний рік. Арсеній Яценюк зазначає, що він жодного разу нічого не обіцяв українцям, і зараз ВР необхідно прийняти Податковий кодекс і бюджет на наступний рік, після чого продовжувати впроваджувати необхідні проекти в життя реформ, інакше Захід назавжди відвернеться від України.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер