<

Представили ідеальну модель Волинської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 6.08.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Віцепрем’єрміністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко опублікував карту Волині, на якій область поділена на три райони замість 16-ти.

Про це він написав у фейсбуці й показав відповідну карту.

“Всього – 3 райони! Багато зацікавленості і питань викликала нова проектна модель адміністративні-територіального устрою України, яку я назвав моделлю ідеальної України, в якій замість 465 районів, 102 (92 райони на підконтрольній території України і +10 – на тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей та АР Крим)”, – зазначено у дописі.

За його словами, новий субрегіональний рівень дасть можливість збільшити території і кількість їх мешканців до 150 тисяч, що проживають у районах. Це дасть змогу сформувати якісні потужні команди, котрі зможуть координувати, управляти процесами та делегованими повноваженнями від держави.




коментарів: 4
  1. Норм , новік буде мати свій район , ато як село без газу. Наче Місто а район смт.

    • Так, центром буде не Нововолинськ, а Володимир-Волинський!!! Дивіться уважніше!

  2. я уявляю який порядок буде в тому районі з Новіком… як на вул Шахтарській в напрямку ш№1?

  3. Вже відчувається покращення, в Іваничах не лишилося лікарів-акушерів, пологове відділення – закривають. А по такій дорозі доїхати до Нововолинська, це муки якісь, але головне триндіти що так буде краще комусь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер