<

Представництва ЄС у Ватикані: Україну більше не обговорюють у світі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 26.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Тема України в цьому році майже не присутня в дискусіях міжнародних організацій.

Про це заявив голова Представництва ЄС у Ватикані, колишній посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський під час Національного форуму “Трансформація України” в Києві.

“За останній рік я бачу Україну з дистанції – з перспективи дискусій, розробок, в які включилися Ватикан, міжнародні організації, зокрема ООН, і я побачив, що українська тема майже відсутня в тих дискусіях… Є переконання, що розвиток миру не залежить від рішення цього конфлікту (на сході України – ред.) і що агресія Росії проти України і того, що сталося в Україні, не впливає на майбутнє світу. І з цим потрібно щось зробити”, – сказав Томбінський.

“Нам необхідно і завдяки цьому форуму знайти метод, як зв’язати те, що відбувається в Україні, з тими великими проблемами, і показати, що Україна може бути частиною рішення, а не частиною проблеми. Частина рішення може бути досягнута тим, що війну в Україні виграє Україна, виграє тим, що Україна сама стане на ноги і буде країною, яка даватиме справедливість і майбутнє для своїх громадян”, – зазначив Томбінський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер