<

“Правий сектор” провів у Львові антипрезидентський мітинг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 7.06.2015 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Протестували проти гей-параду в столиці й олігархів при владі.

У Львові активісти “Правого сектора” влаштували акцію протесту проти президента Порошенка, пише видання “Вести”.

Близько двох сотень одягнених у камуфляж активістів з національними прапорами, прапорами “Правого сектора” і запаленими факелами прокрокували від монумента Бандері до пам’ятника Тарасу Шевченку на віче.

По дорозі бійці вигукували крім традиційних гасел “Слава Україні – героям слава”, “Слава нації – смерть ворогам” і “Путін – х..ло”, ще «Порошенко – х..ло» і “Яценюк – х..ло” .

На віче активісти зачитали список питань до Порошенка. Зокрема, цікавилися, чому ніхто не покараний за розстріли на Майдани, за смерті в котлах у зоні АТО і донецькому аеропорту, вимагали поіменний список люстрованих й імена тих, хто відповідає за реформи і децентралізацію, чому не введені ефективні санкції проти РФ.

“Режим Порошенка нітрохи не краще режиму Януковича. Це абсолютно те саме, – виголошував один з тих, хто виступав зі сцени. – Патріоти сидять у в’язницях. Тим часом Порошенко і його команда дали дозвіл ЛГБТ-спільноті провести гей-парад у Києві. Здорові люди, з традиційними цінностями і нормальною мораллю, вирішили протестувати проти цього неподобства. З них зробили злочинців і терористів, закрили у райвідділах. Чи для того воювала Небесна сотня, щоб патріоти сьогодні сиділи у в’язницях і КПЗ? Люди, готуйтеся до найгіршого, затягуйте паски, бо нічого хорошого цей режим не віщує. Нам треба об’єднуватися. І тільки народ може взяти все в свої руки, а не якісь олігархи неукраїнського походження”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця