<

Правоохоронці затримали волинян, які, з допомогою львівських митників, перевозили контрабанду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:53 | 6.07.2016 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Волинські правоохоронці затримали волинян, які, з допомогою львівських митників, перевозили контрабанду через кордон. Про це повідомив під час прес-конференції прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак.

«Ми виявили та ліквідували схему незаконного переміщення через кордон високоліквідних груп товарів. Це автозапчастини, парфуми, картини, без плати митних платежів шляхом приховування від митного контролю, а також встановили факти сприяння у цьому співробітників львівської митниці ДФС», -зазначив Чепіжак, – пише Громадське.Волинь.

Організував схему 47-річний мешканець Ковельщини, якому допомагав його односельчанин. Після придбання товару у країнах ЄС в офіційних продавців, вони доставляли великі партії вантажу в Польщу, де їх подрібнювали на менші.

Через кордон вже перевозили товар маленькими бусами. Транспортні засоби з товаром за сприянням львівських митників переїжджали безперешкодно кордон та розвантажувались на складах у Львівській області. Потім поверталися назад на митницю, де митники вже фотографували пусті буси і звітували керівництву про те, що на територію України заїхали пусті авто.

«Вчора провели обшуки на території Львівської області, місце проживання одного з керівників Львівської митниці ДФС. В ході обшуків вилучено гроші в сумі понад 100 тисяч гривень, майже 40 тисяч доларів, більше 800 євро, понад 10 тисяч злотих, ювелірні вироби та каміння бурштину», – додав прокурор.

Також він зазначив, що відносно митника підозра ще не оголошена, він продовжує працювати на посаді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця