<

Правоохоронці попереджають про діяльність так званої «Транспортно-реєстраційній Служби Народу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 4.02.2016 / Новини /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У ЗМІ все частіше з`являється інформація про діяльність так званої «Транспортно-реєстраційній Служби Народу». Представники даної організації зазначають, що вони уповноважені здійснювати всі необхідні дії з реєстрації транспортних засобів, а також видавати номерні знаки.

«Транспортно-реєстраційна Служба Народу» рекламує надання своїх послуг, що підвищує небезпечність появи все більшої кількості не зареєстрованих авто.

Пам`ятайте, що лише сервісні центри МВС уповноважені видавати свідоцтво про реєстрацію автомобіля та номерні знаки, оскільки лише такий порядок передбачений законодавством України.

Закон України «Про дорожній рух» закріплює положення про те, що повноваження на здійснення державної реєстрації транспортних засобів в Україні є лише у територіальних органів Міністерства внутрішніх справ, якими у Волинській області є територіальні сервісні центри.

Власники автомобіля можуть ознайомитись з зразком свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.1992 № 47. Номерні знаки на транспортні засоби в свою чергу повинні відповідати вимогам ДСТУ 3650:2012 і 4278:2012. Інша документація або ж номерні знаки не можуть використовуватися на території України.

Тому застерігаємо бажаючих скористатися послугами вищезгаданої організації для уникнення проблем в майбутньому з наявністю незареєстрованого автомобіля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер