<

Правоохоронці отримають підвищену зарплату у лютому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:35 | 12.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
455
/ 1 коментар

Правоохоронці отримають підвищення заробітних плат вже з лютого 2022 року.

Про це 11-го січня повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

“Належне грошове забезпечення працівників системи МВС було і є моїм пріоритетом з перших днів роботи на посаді міністра. Головний підхід – підвищувати зарплати й виплати необхідно системно й планово, базуючись на досягненні конкретних результатів роботи. Команда МВС шукала рішення цієї непростої проблеми. І з Нового року є перші результати”, – заявив Монастирський.

Також він додав, що враховуючи, що у бюджетах на останні два роки не було закладено коштів на підвищення грошового забезпечення, а доплати відбувались точково, за рахунок так званого Ковідного Фонду, на 2022 рік в Законі про держбюджет на це передбачено додаткових 2,8 млрд грн. Лише на зарплати Нацполіції додатково виділено 1 млрд.грн.

Президент доручив Уряду збільшити зарплати працівникам системи МВС усіх категорій на 10% уже з 1 лютого: не тільки поліцейських, а й рятувальників, прикордонників, нацгвардійців, працівників міграційної служби.

Денис Монастирський зазначив, що вже з лютого буде відновлено право поліцейських та рятувальників на пільговий фінансовий лізинг на житло. Співробітники МВС матимуть гідну винагороду за свою результативну роботу.




один коментар
  1. Мєнтам добавлять, пєдагогам надбавлять, воякам, чинушам також, як же собі нє? А хто ж нам простим трудягам дасть гідну зарплату???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер