<

Судитимуть працівників залізниці, які зливали пальне з потяга «Володимир-Волинський–Устилуг» на понад 130 тис грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:37 | 1.11.2019 / Володимир, Новини / , /
Перегляди
333
/ Коментарі відсутні

Із жовтня 2018-го року по червень 2019-го року машиністи локомотивів рухомого складу філії «Львівська залізниця”, систематично викрадали з паливної системи локомотивів дизельне пальне з потяга «Володимир-Волинський–Устилуг». Вони привласнили 5 тонн вартістю понад 131 тис. грн.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному Управлінням СБУ в області кримінальному провадженні про привласнення та розтрату матеріальних цінностей.

У ході документування діяльності машиністів установлено, що збували вони викрадене пальне іншим посадовцям цього ж підприємства, які налагодили його збут населенню через облаштовані ними ж нелегальні “заправні станції”.

Під час досудового розслідування громадяни щиро розкаялися у вчиненому та добровільно відшкодували державному підприємству завдану злочином шкоду.

Досудове розслідування триває і їхнім діям також буде надано правову оцінку.

Згідно із санкцією ч.1 ст. 191 КК України, привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, -карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. 

Нагадаємо, що працівників залізниці викрили на крадіжці дизпалива з потяга “Володимир-Волинський–Устилуг”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер