<

Працівники СБУ обшукали квартиру екс-бійця 51-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:55 | 24.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Квартиру 28-річного лучанина Василя Соломонюка – учасника Майдану, колишнього бійця 51-ї бригади – обшукали працівники СБУ. Чоловіка звинувачують у закликах до повалення конституційного ладу.

Про це у Фейсбуці написав депутат Луцької міської ради Павло Данильчук та оприлюднив відповідні документи, – повідомляє V24.

«В той час як ворожі диверсанти підпалюють військові склади у Балаклії, здійснюються політичні вбивства в центрі столиці – у Луцьку за лайки та репости у соцмережах проти влади СБУ репресує бійця російсько-української війни!!!» – зазначив він.

За словами Данильчука, обшук квартири, у якій Василь Соломонюк мешкає із матір’ю, відбувся 23 березня: о 6-й годині до нього прийшли прийшли старший слідчий СБУ, оперуповноважений та двоє бійців спецпідрозділу «Альфа». Також вони привели з собою двох студентів-понятих.

У працівників СБУ було рішення суду про обшук.

СБУшники обшукали квартиру колишнього бійця 51-ї бригади з Луцька

СБУшники обшукали квартиру колишнього бійця 51-ї бригади з Луцька

«Вони вилучили телефон, а потім обшукали квартиру на наявність зброї. Це тривало приблизно три години, далі його забрали в управління СБУ на допит. Там йому показали пости, через які його звинувачують», – написав депутат.

СБУшники обшукали квартиру колишнього бійця 51-ї бригади з Луцька

Як ідеться у дописі, Василя Соломонюка звинувачують Василя у закликах до повалення конституційного ладу насильницьким шляхом і закликах до захоплення державних установ.

«І це все за лайки та репости, що хлопець не підтримує діючу владу. Нічого не нагадує?» – запитує Данильчук.

«Зразу згадую, як два роки тому місцевих комсомольців, які їздили підтримувати московських колаборантів на Донбас, наші хлопці зловили та під руки самі завели до обласного управління СБУ, звідки їх швидко відпустили і до цього часу вони на волі! А тут герої!» – додає він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер