<

Працівники ПАТ «Львівська вугільна компанія» вирішили концентрат не відвантажувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 12.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Трудовий колектив ПАТ «Львівська вугільна компанія» з приводу заборгованої заробітної плати звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика та генерального директора ДГІ «Вугілля України» Андрія Плюнгіна.

Про це повідомила голова місцевої первинки НПГУ Наталія Барна.

Заборгованість із заробітної плати становить 18 млн 949,97 тис. грн. «Нам заборгували за п’ять місяців цього року, та не повністю розрахувалися за минулий, – розповіла Наталія Барна. – Куди ми тільки не зверталися, але ніхто не хоче займатися даною проблемою. Отримуємо лише відписки, у яких немає відповіді на прості запитання: за що маємо годувати сім’ї та оплачувати комунальні послуги. Літо пройде дуже швидко, а до роботи в осінньо-зимовий період підприємство не зможе підготуватися, оскільки не вистачає коштів на обладнання».

На зборах трудового колективу працівники прийняли рішення: вугілля на переробку приймати, переробляти, але не відвантажувати концентрат споживачам.

У листі до високопосадовців зазначається: «У підприємства с зароблені кошти., Чому вони не надходять вчасно і хто має нести за це відповідальність? Адже грубо порушуються Конституція і трудове законодавство України. Просимо терміново вирішити питання щодо заборгованості ДП «Львіввугілля» перед ПАТ «Львівська вугільна компанія» за надані послуги і не допустити зупинки підприємства». Також у зверненні наголошується, що трудовий колектив налаштований рішуче відстоювати свої права.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер