<

Працівник Волинської укртрансбезпеки, який взяв 150 доларів хабаря, отримав 20 тисяч гривень штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 3.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Головний спеціаліст відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Волинській області, який отримав хабар у розмірі 150 доларів, відбувся штрафом в 20 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, – пишуть Волинські новини.

Під час судового засідання вдалося встановити, що у вересні минулого року обвинувачений, перебував на посаді головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Так, при особистій зустрічі із громадянином працівник Укртрансбезпеки запропонував, щоб йому надали неправомірну вигоду за оформлення дозволу на виконання міжнародного перевезення вантажної платформи «лафети» у орієнтовній сумі від 50 до 100 доларів США за кожен дозвіл, а всього у розмірі близько 150 доларів США, на що чоловік погодився.

Зокрема, посадовець спочатку отримав 50 доларів, а потім 100, однак під час отримання хабара його затримали працівники УСБУ у Волинській області.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Таким чином, суд визнав посадовця Укртрасбезпеки винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 20 тисяч 400 гривень з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в органах державної влади строком на один рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер