<

Працював снайпер: «полтавського терориста» ліквідували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 1.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На Полтавщині поліцейські знешкодили так званого полтавського терориста Романа Скрипника.

Спецоперація відбулася вночі 1 серпня біля селища Опішня. Для затримання правопорушника проводилася спеціальна поліцейська операція. Коли його дії почали загрожувати життю поліцейських, снайпер знешкодив чоловіка. Про це йдеться у повідомленні на сторінці МВС України.

Під час спецоперації поліцейські не постраждали.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що Романа Скрипника ліквідували близько 2:00.

Під час проведення розшукових заходів щодо розшуку Скрипника, у один із нежилих будинків зайшов начальник СРПП Зінківського відділення Гадяцького відділу поліції капітан поліції Гума, та виявив злочинця. У подальшому Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського.

“Гума мав при собі табельну зброю. З метою затримання зловмисника введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Грім». Злочинця було ліквідовано співробітниками поліцейського спецназу КОРД через влучний постріл.

Заручник мав три секунди для того щоб відскочити від місця вибуху гранати. Він залишився живим та неушкодженим.

У Романа Скрипника була можливість здатись поліції і залишитись живим, хоча і провести багато років за решіткою. Але він сам обрав свій шлях”, – йдеться у дописі Геращенка.

Нагадаємо: 23-го липня чоловік, підозрюваний у незаконному заволодінні транспортним засобом, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника Віталія Шияна.

З ним він поїхав на наданому згідно з його вимогами автомобілі.

Зловмисник озвучив свої вимоги. Зокрема, він хотів уникнути кримінальної відповідальності за вчинений злочин (викрадення автомобіля і захоплення заручника) і сховатися.

Пізніше чоловік відпустив поліцейського і, залишивши автомобіль, втік в лісопосадку. До пошуків зловмисника залучені поліцейські, нацгвардійці, кінологи з собаками, фахівці з квадрокоптерами, вертоліт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер