<

Позиції в Мар’їнці утримуються, прибуло підкріплення, – бійці ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:01 | 3.06.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У 28-й мехбригаді заперечують залишення селища українською армією.

У Збройних силах спростували інформацію про те, що нібито сепаратисти зайняли деякі позиції в Мар’їнці Донецької області та вивісили свій прапор, – повідомляє Корреспондент.

“Я це не підтверджую. У ході бойових дій дійсно відбувалися певні пересування, але наші позиції утримуються, як і раніше”, – сказав прес-офіцер 28-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Павло Омельченко в ефірі телеканалу 112 Україна.

“Наскільки нам відомо, це і бойовики за підтримки частин РФ. Загалом відомо, що в наступ кинуто угруповання близько 1,5 тисяч осіб і навіть більше живої сили, близько 40 танків та іншої техніки. Сил у нас достатньо, ми задіяли власні резерви, крім того, задіюються резерви інших підрозділів, але про це буде пізніше відомо, я знаю, що буде заява Міноборони найближчим часом, і там буде сказано, я думаю”, – зазначив він.

Водночас боєць батальйону Київ-2 Ігор Савчук на сторінці у Facebook повідомив, що в район Мар’їнки станом на 13:30 підтяглося підкріплення.

“Оточення немає, поранених вивезли. Підтяглося підкріплення. Всі тримаються. Жодної паніки. Сепари ведуть сильний обстріл, але не більше”, – написав Савчук.

Водночас в Твіттері ЗСУ з’явилося повідомлення про взяття в полон пораненого російського військового. Зазначається, що, за його словами, позиції в Мар’їнці штурмують близько півтисячі росіян.

1633909




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер