<

Повістки призовникам на кордоні вручати не будуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 27.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ані військові комісари, ані Державна прикордонна служба не будуть видавати повістки  на строкову службу у ЗСУ і Нацгвардії у пунктах пропуску “Рава Руська”, “Шегіні”, або будь-якому іншому.

Про це “Українській правді” заявили прес-офіцер ОК “Захід” Анатолій Прошин та речник Держприкордонслужби Олег Слободян, коментуючи інформацію про нібито прохання військкоматів виставити на пунктах пропуску своїх співробітників для вручення повісток призовникам.

“Ніяких звернень з боку військових до Державної прикордонної служби не було. Вручення повісток громадянам України на проходження строкової військової служби буде здійснюватися винятково в рамках чинного законодавства”, – заявив Прошин.

У свою чергу Слободян також заявив, що жодних вручень повісток на кордоні не буде, бо це не передбачено законодавством.

“Ми діємо тільки в межах чинного законодавства. Ніяких змін, які б регламентували порядок роботи представників військкоматів поряд із пунктами пропуску чи у пунктах пропуску немає. Тому на Державну прикордонну службу ніхто жодних додаткових повноважень не покладав. Тому ця інформація не має під собою жодного підґрунтя”, – зазначив Слободян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер