<

Повідомили, як працюватиме поліція Волинської області під час зимових свят

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 23.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
216
/ Коментарі відсутні

Наближаються традиційні новорічні та різдвяні свята. Волинські поліцейські цілодобово нестимуть службу та слідкуватимуть за дотриманням встановлених вимог і правил, передбачених правовим режимом воєнного стану.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

“Кількість нарядів поліції буде збільшена задля безпеки і спокою громадян. Також поліцейські будуть максимально присутні на тих територіях, які тривалий час перебуватимуть без електропостачання”, – зазначив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Нагадуємо волинянам про те, що в області діє комендантська година, і на свята її ніхто не скасовує. Відповідно, перебувати на вулицях і в громадських місцях з 24-ї до 5-ї години буде заборонено.

Громадян просять утриматись від використання в новорічну ніч феєрверків, петард, салютів та інших піротехнічних засобів, адже це заборонено.

“Також варто не забувати і про морально-етичний аспект святкувань. У той час, коли ви бажаєте феєрично, яскраво та гучно відсвяткувати, в нашій державі триває війна, щоденно гинуть люди: як військові, так і цивільні, щодня ми ховаємо наших захисників, тому просимо всіх поводитись пристойно”, – йдеться у повідомленні поліції.

Порушників комендантської години та тих, хто ігноруватиме заборону на використання піротехніки в новорічну ніч, притягуватимуть до адміністративної відповідальності, відповідно до законодавства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер