<

Повідомили, скільки триватиме на Волині комендантська година на Новий рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:31 | 19.12.2022 / Новини / /
Перегляди
3336
/ Коментарі відсутні

Комендантська година почала діяти в Україні разом із воєнним станом, який впровадили з початку повномасштабної війни росії проти України 24-го лютого. На Волині у новорічну ніч її не скорочуватимуть.

Чи зможуть українці вийти на вулицю у новорічну ніч та які обмеження діятимуть в областях, пише РБК-Україна.

На Волині комендантська година в Новорічну ніч триватиме з 00:00 до 05:00.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль також повідомив, що влада не планує послаблювати режим комендантської години у новорічну ніч. Наразі комендантська година в області діє з 00:00 до 05:00.

Керівництво Львова та області не повідомляло про зміну тривалості комендантської годину у Новий рік. Вона так само діє з  00:00 до 05:00.

У столиці діє комендантська година з 23:00 до 5:00. Проте 12-го грудня на сайті Київської міської ради з’явилася петиція, у якій жителі просять скасувати комендантську годину у новорічну ніч – з 31-го грудня на 1 січня. Її автор Тимофій Мельник пояснює, що багато людей все одно повертатимуться додому від друзів чи родичів, адже можливість залишитися на ночівлю буде не у всіх.

Наразі петицію підписали майже 2 тисячі людей. Для розгляду київською владою вона має набрати загалом 6 тисяч підписів. При цьому столична влада поки не давала жодних коментарів щодо тривалості комендантської години у новорічну ніч. Рішення щодо встановлення комендантської години затверджує керівництво ЗСУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер