<

Повідомили про стан українців, які потрапили у смертельну аварію в Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:22 | 7.03.2021 / Новини / , , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Дев’ятеро з 35 постраждалих у ДТП, в яку потрапив український автобус у Підкарпатському воєводстві в Польщі, перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомляється у зведенні ДСНС.

Станом на 7 годину 7 березня в лікувальних закладах перебуває 28 осіб. На місці працюють представники Генерального консульства України в Любліні.

За попередньою версією поліції, вказали у МЗС, водій не впорався з керуванням, у результаті чого транспортний засіб злетів у кювет та перекинувся.

Нагадаємо, ДТП українського автобуса сталася в суботу о 00:50 за київським часом поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань-Херсон, в якому перебувало 57 осіб, зокрема двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице.

За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням, наїхав на огороджувальні стовпчики, опісля летів у кювет та перекинувся. В результаті ДТП п’ятеро осіб загинуло на місці, 35 потрапило до лікарень.

На місці аварії вдалося впізнати трьох з п’яти загиблих – документи у цих людей були з собою. Це одна жінка і двоє чоловіків. Особи двох інших буде визначено. Відомо, що загиблі – жінки.

У суботу ввечері 24 пасажири автобуса, травми яких були незначними, вирушили в Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця