<

Повідомили, коли переведуть годинник на літній час у 2019-му

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:47 | 14.03.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

В кінці березня в Україні традиційно переводять годинники на літній час, тобто стрілки обертають на годину вперед. Цього року це відбудеться в ніч з 30 на 31 березня о 3 годині ранку.

З цього часу в неділю, 31 березня, весь транспорт курсуватиме вже за літнім часом, – повідомляє Прямий.

Через те, що більшість людей не готуються до переходу на літній час виходить, що вони сплять на годину менше. Відповідно організм отримує певний стрес, нервова система не відпочиває в достатній мірі і виникають проблеми зі здоров’ям.

Щоправда, лише в деяких випадках, переведення годинника здатне викликати депресію, призвести до підвищеної стомлюваності і поганої працездатності.

Щоб цього не сталося, необхідно зробити декілька простих правил. За тиждень до переведення стрілок лягайте спати на 15-30 хвилин раніше, ніж зазвичай. Уникайте психологічних і фізичних перевантажень, які можуть погіршити перехід на літній час.

Корисно відмовитися від кави в другій половині дня, вживання алкоголю та шкідливої ​​їжі. Їх краще замінити свіжими овочами і фруктами. Корисно виходити на вечірню прогулянку і не користуватися гаджетами за годину до сну.

Нагадаємо, Комітет із питань транспорту та туризму Європейського парламенту схвалив проект про скасування переходу на літній та зимовий час в Євросоюзі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця