<

Повідомили, хто першим отримає вакцину від COVID-19 в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 29.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

В Україні невдовзі розпочнеться вакцинація від COVID-19, і на першому етапі щеплять 367 тис. осіб – медиків, військовослужбовців та інших.

Хто саме першим отримає щеплення – під час брифінгу розповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає УНН.

“Уже незабаром в Україні розпочнеться вакцинація від COVID-19. Вона розпочнеться в лютому цього року… Перший етап передбачає доступ до вакцин, загальна кількість людей, яким ми будемо робити вакцинацію – це 367 тис. 491 людина.

Ці всі люди в нас повністю верифіковані. Що це за громадяни України, з яких на першому етапі розпочнеться вакцинація. Це всі працівники мобільних бригад з вакцинації, це всі медичні працівники, лікарі та середній медичний персонал, які працюють в закладах охорони здоров’я, які надають допомогу при COVID-19″, – сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що також вакцинують працівників лабораторій, які проводять дослідження матеріалів на COVID-19, працівників та водіїв екстреної медичної допомоги.

“Люди, які перебувають у спеціалізованих закладах, інтернатах або будинках для осіб похилого віку. Це працівники цих закладів… Також наші військовослужбовці, включаючи Збройні сили України та Національну гвардію України, які беруть участь в операції Об’єднаних сил на сході країни, захищаючи нашу країну. Це всі ті люди, які будуть вакцинуватися на першому етапі”, – додав міністр.




один коментар
  1. Я б то в першу чергу експерименти проводив на Зєлі та його оточенні, міністрах депутатах від його партії та інших зєлєбобиках. Так якщо шось піде не так то хоч шкода не буде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер