<

Повалило дерева, зірвало дах та затопило підвал: на Волині вирувала негода

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 19.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
927
/ Коментарі відсутні

18-го липня на території Волинської області пройшли грози, що супроводжувалися поривами вітру. Зокрема негода наробила лиха у Ковельському, Луцькому та Камінь-Каширському районах.

18-го липня рятувальники розрізали повалені вітром дерева та відтягнули їх з проїжджих частин автодоріг на вулиці Незалежності в смт Торчин та в селі Боратин Луцького району, а також біля села Цир Камінь-Каширського району, – повідомляє пресслужба ДСНС Волинської області.

Крім того, у селі Блаженик Ковельського району рятувальники розрізали дерево, що впало на дах житлового будинку, а в селі Клепачів Луцького району зрізали дерево, що впало на електроопору й загрожувало подальшим падінням на житловий будинок.

Крім того, рятувальники відкачали 50 кубометрів води з підвалу двоповерхового багатоквартирного житлового будинку в селі Веселе Торчинської селищної громади та надали допомогу населенню у відновленні покриття даху житлового будинку в смт Торчин на вулиці Незалежності.

Уночі 19-го липня рятувальники звільнили від поваленого дерева дорогу між селами Піща й Пулемець на території Шацької селищної громади, а також на вулиці Привокзальній в смт Турійськ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер