<

Потужний тайфун обрушився на Японію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 18.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
326
/ коментарі 4

Люди по всій Японії готуються до потенційно катастрофічних погодних умов. Тайфун №14 викликав зливи, дощі та сильні вітри в західних і центральних районах країни. Ввечері 17-го вересня тайфун врізався в узбережжя острова Кюсю і продовжує рухатися в східному напрямку.

Офіційні представники закликають людей, які знаходяться в районах на шляху тайфуну, остерігатися зсувів і повеней. Як зазначається, вранці 18-го вересня наказ про евакуацію охопив приблизно 400 осіб, – повідомляє Главком з посиланням на NHK.

Тайфун призвів до порушення роботи транспортних систем. Рух на деяких маршрутах швидкісних суперекспресів Сінкансен і місцевих залізничних лініях було призупинено. У суботу було скасовано понад 30 авіарейсів.

Вважають, що тайфун №14 ослабне рано вранці в неділю. Офіційні представники повідомляють, що людям необхідно продовжувати залишатися напоготові на випадок можливих повеней.

Нагадаємо, у Японії було скасовано авіарейси та перенесено олімпійські змагання через тайфун.

До слова, тайфун «Ін-Фа» обрушився на узбережжя Східного Китаю і приніс із собою зливи та штормовий вітер.




коментарів: 4
  1. хай до нас евакуюють япошків, а то геть розумних та працелюбних трудоголіків не залишилось, всі до полаків повтікали

    • Ще декілька років такого керівництва ,і те розумне населення яке залишилось покине Україну ,цікаво що тоді будуть робити злодійкуваті бариги ,може китайців запросять ,щоб на них пахали за мізер .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа