<

Потерпілих у ДТП біля Литовежа діставали через дах та багажник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:54 | 23.09.2017 / Іваничі, Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

23-го вересня близько 20-ї години неподалік від села Литовеж зіткнулися «черевик» та мікроавтобус, який віз пасажирів зі Львова.

Перше авто виїжджало на головну дорогу від шахти №9 і не надало перевагу мікроавтобусу. Від бокового удару бус перекинувся. Щоб дістати людей рятувальникам довелося зрізати дах. Одну з пасажирок дістали через багажник.

З місця ДТП госпіталізували чотирьох людей.




коментарів: 2
  1. Фото дтп моє. Я був там від початку і до того моменту як дістали всіх людей. Дах ніхто не вирізав, а тільки демонтували сидіння і через задні двері багажника дістали людину. І спереді вибили лобове скло, щоб дістати другу людину. А судячи по тому, як розташовані були автомобілі, і які сторони в них побиті, то можна сказати, що скудо рухалось зі сторони Нововолинська і повертало на шахту 9, не пропустивши зустрічну машину, в результаті чого вона врізалась лівою стороною в передок скудо і від удару перевернулась.За кермом скудо була жінка, і вона після дтп говорила до цих що їхали в трафіку що куди вони так гнали, як вона збиралась повертати вони ще були далеко, а повертала і дивиться а вони вже на ній…. Швидка приїхала перша, а поліція взагалі хвилин через 40.
    Ретельніше перевіряйте факти…

  2. Ця жінка після аварії говорити не могла нічого її забрали в реанімацію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер