<

Постачали на Волинь: у Рівному викрили підпільний склад-магазин контрафактного алкоголю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:44 | 17.01.2021 / Новини / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У Рівному викрили підпільний склад-магазин контрафактного алкоголю. Під час проведення обшуку у приміщенні було вилучено понад 1000 літрів спирту та близько 3500 пляшок фальсифікованої алкогольної продукції.

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, у місті Рівне викрито склад-магазин фальсифікованого алкоголю відомих торгових марок вітчизняного виробництва, – інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст. 204 та чт.199 КК України, здійснено комплекс заходів з метою встановлення шляхів надходження фальсифікованих алкогольних напоїв на територію Волинської області.

В результаті чого, встановлено складське приміщення, яке перебувало в користуванні жительки Рівненщини та проведено санкціонований обшук.

Встановлено, що «підприємлива бізнесменка» налагодила незаконне зберігання з метою збуту та реалізацію фальсифікованого підакцизу без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

За попередніми підрахунками, сума вилученого фальсифікованого підакцизу становить понад 650 тисяч гривень. Також, в ході проведення слідчих дій вилучено готівкові кошти в сумі 172 тисячі гривень, отриманих від зазначеної незаконної діяльності.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер