<

Посол ЄС запевнив, що корупція в Україні страшніша за війну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:27 | 31.03.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Потенційні інвестори бояться корупції в країні більше, ніж військових дій.

Посол Європейського Союзу в Україні Х’юг Мінгареллі заявив, що корупція в Україні непокоїть потенційних інвесторів навіть більше, ніж війна. Про це він сказав під час зустрічі зі студентами Львівського національного університету імені Івана Франка, повідомляє місцеве видання, – передає Кореспондент.

“Кілька людей перетворюють вашу фантастичну країну на банкомат. Більшою мірою це завдяки корупції. Тому ми присвячуємо багато нашого часу, енергії і ресурсів, ділячись нашим досвідом подолання корупції з вашою владою”, – заявив він.

Мінгареллі наголосив, що Україна має значні ресурси для того, щоб швидко стати сучасним відкритим суспільством, заснованим на ефективній соціальній ринковій економіці. Але для цього є кілька перешкод, головною з яких є “складний сусід на сході”.

“Як наслідок – у вас війна, яка має величезний негативний вплив на суспільство й економіку. Тому першочергова мета ЄС – допомогти вам захищати незалежність, суверенітет і територіальну цілісність вашої країни”, – резюмував посол ЄС.




один коментар
  1. “Кілька людей перетворюють вашу фантастичну країну на банкомат,- відкрив нам Америку….Тому першочергова мета ЄС- дати бідним депутатам черговий транш МВФ міллярд доларів….допомогти їм захищати незалежність, суверенітет і територіальну цілісність їхньої країни”,-….бо УКРАЇНЦЯМ різниці нема скільки і кому….дадуть черговий транш МВФ….але це не довго…МИ зможемо стати сучасним відкритим суспільством, заснованим на ефективній соціальній ринковій економіці…і без траншів…та без сьогоднішніх чинуш…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер