<

Пошуки тривають: під час рибалки на озері зник директор департаменту Луцькради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 14.10.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик зник 12-го жовтня.

Чоловік разом з друзями рибалив на озері Любязь у Любешівському районі.

Був сильний вітер, човен перекинувся.

Трьох людей врятували, двоє з них наразі госпіталізовані, а Олексія не знайшли.

З суботи тривають пошуки. До них залучили рятувальників, поліцію і місцевих мешканців. Вони обшукують територію довкола озера, пищуть Волинські Новини.

Станом на 11-ту годину 14-го жовтня пошукова операція поблизу озера Любязь триває. З Луцька вирушили спеціалісти з ехолотом. Також аби прочісувати місцевість їдуть люди з квадрокоптерами. У неділю біля озера працювали кінологи. На жаль, собака не зміг взяти слід зниклого Олексія Веремійчика.

Потрібна допомога усіх, хто мають човни, освітлювальне та водолазне спорядження.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, до поліції надійшло повідомлення вчора по 16 годині від медиків.

У Любешівську ЦРЛ з переохолодженням госпіталізували двох жителів Луцького району та одного жителя Луцька. Чоловіки рибалили на озері Любязь і їх човен перевернувся.

Разом з ними на човні був також і 35-річний лучанин, посадовець Луцької міської ради.

Зі слів чоловіків, він поплив до берега за допомогою. Поліцейські одразу ж виїхали на місце події. До розшуку безвісти зниклого був залучений весь особовий склад відділення поліції, кінологи, допомагали місцеві жителі.

Пошуки тривали до ранку й до них долучилися рятувальники-водолази.

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою «безвісти зниклий».

Станом на 19 годину 13 жовтня, водолази-рятувальники УДСНС області обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна під час безпосередніх занурень на озері Люб’язь




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер