<

Пошкоджене покриття спортмайданчика біля 2 школи у Володимирі підрядник відновить за власні кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 28.08.2021 / Новини / /
Перегляди
653
/ 1 коментар

Цьогоріч баскетбольний майданчик біля ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 у Володимирі було відремонтовано. Проте, не пройшло близько місяця, і у поліуретановому покритті з’явилися діри.

Для усунення недоліків представники міської влади Володимира зустрілись з представниками фірми-підрядника 19-го серпня. В результаті обговорення домовились, що підрядник усуне пошкодження за власний кошт, – повідомляють на сайті міста.

Цього тижня уже розпочато повний демонтаж покриття. На місце проведення робіт виїхали перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук, адміністрація навчального закладу, на території якого знаходиться майданчик, працівники управління інфраструктури та фірми-підрядника “Волиньекобуд”.

Як розповів виконроб Сергій Карелін, їхня фірма виконує роботи на таких об’єктах на території всієї області вже не один рік, проте така ситуація трапилась вперше. Підрядник вирішив власним коштом повністю замінити покриття на території майданчика, аби якість була на відповідному рівні.




один коментар
  1. Ой не можу))) перший раз,хто там з ким зустрічався??!! перезвонив той ваш свому і договорились,срач а не робота,ще скажуть щоб не бігали ті хто важе більше 40 кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок