<

У Ківерцівському районі жінка заносила у власний список тих, то прийшов голосувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:55 | 31.03.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Депутат Волиньради Олександр Омельчук став свідком, як особа на дільниці у власному списку виборців відмічала тих, хто прийшов голосувати. Згодом авто депутата заблокували, вирвали мобільний телефон та погрожували розправою. Поліція розслідує цей інцидент.

Про це депутат розповів в коментарі Волинським Новинам.

З його слів, інцидент стався в селі Дідичі Ківерцівського району.

«Пані на ім’я Любов Приймак – учасниця сітки Порошенка. Вона відмічала тих, хто прийшов на дільницю, що є порушенням», – розповідає депутат та каже, що коли жінка помітила, що її знімають, почала втікати і ховатись. Натомість депутат намагався випитати в неї, що вона відмічає в списку.

«Ви відмічаєте, хто вже прийшов голосувати, щоб заплатити їм за голосування?» – цікавився депутат та не отримав відповіді.

Депутат викликав поліцію, повідомив про факт порушення та вирушив у Олику. Проте дорогу йому перегородив автомобіль ВАЗ «Нива» з номерним знаком АС 8800 ВК. Депутату погрожували розправою, вирвали телефон.

«З автомобіля вискочив чоловік на ім’я Леонід Кошинськький. Вибив телефон з рук, порвав чохол.

Заявляв, «ви не розумієте, з ким зв’язались, тебе в асфальт закатають». Я його не чіпав, поїхав далі, для чого мені бити старшу людину?» – зазначає депутат.

З його слів, про факти порушень повідомили правоохоронців, дані внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер